Advies aanvragen

Wilt u weten wat u kunt besparen met ledverlichting? Meld u dan vrijblijvend aan voor een lichtscan door het formulier hiernaast in te vullen.

Wat houdt een lichtscan in?
Eén van onze lichtexperts komt bij uw sportvereniging langs of neem telefonisch contact met u op. We kijken naar uw veld- of sporthalverlichting, maar bijvoorbeeld ook naar de verlichting in de kantine en kleedkamers. Verder kijken we of sensoren ervoor kunnen zorgen dat verlichting niet onnodig aan staat. Zodra alles is genoteerd, start onze lichtexpert met uw maatwerkrapport.

Waaruit bestaat een maatwerkrapport?

 • Inventarisatie van aantallen en soorten armaturen die aanwezig zijn per ruimte
 • Berekening van de huidige en nieuwe energiekosten van de verlichting
 • Inzicht in huidige subsidie en financieringsmaatregelen. (Wist u dat u in veel gevallen de overstap kunt maken, maandelijks geld overhoudt, zonder een euro te investeren?)
 • Wat is de investering en wanneer wordt deze terugverdiend?

Bent u na de lichtscan nog steeds geïnteresseerd? Dan maken we ook graag een offerte voor u!

  Hans Spierings – Spartaan’20

  “Met hulp van LI sports hebben we vorig jaar de sportveldverlichting én alle lichtbronnen in de kleedruimtes, kantine en overige ruimtes vervangen door ledverlichting. Een groot project, waarbij de deskundigheid en ervaring van de uitvoerende partij van essentieel belang bleek. Inmiddels hebben we al een forse energiebesparing gerealiseerd en profiteren we van de innovatieve opties in het bedienen van de verlichting. Wat ons betreft is LI sports een aanrader voor andere sportclubs!”

  Paul Steinpatz – HSV Wasmeer

  “Als een van de eerste voetbalverenigingen in ’t Gooi zijn wij overgestapt op led-veldverlichting. Voor de uitvoering hiervan is de keuze gevallen op LI sports, omdat zij in deze markt de beste prijs/kwaliteit verhouding bieden. We zijn erg tevreden over hun advies (bijv. welke armaturen voor ons het meest geschikt zijn), maar ook over de prima service die is geleverd. Wij gaan LI sports zeker aanbevelen bij andere sportclubs in de omgeving!”

  Roy Klop – TV Duiveland

  “LI sports heeft de tijd genomen voor onze vragen en wensen en dat is terug te zien in de kwaliteit van het lichtadvies dat wij kregen. Ook het persoonlijke contact hebben wij als zeer prettig ervaren. Verder is er uitstekend werk geleverd en zijn afspraken waargemaakt. Dit mooie Zeeuwse bedrijf is echt een aanrader voor sportparken die aan de slag willen met verduurzaming!”

  Willem-Jan Bosselaar – VV Bruse Boys

  “Wij hebben het contact en de afstemming met de medewerkers van LI sports als zeer prettig en professioneel ervaren. Men stond gedurende het project steeds klaar om ons te helpen, te adviseren en ons uitleg te geven. De hoogwaardige kwaliteit van de lichtinstallatie die is geleverd, is een hele mooie toevoeging aan ons moderne sportpark en een grote stap naar volledige verduurzaming van ons complex.”

  Op de hoogte blijven?
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!