Doe uw voordeel met onze expertise

Naast producten helpen we onze klanten graag met advies op maat, montage op locatie en informatie over subsidie- of financieringsmogelijkheden. LI sports is expert in de sector, hierdoor zijn we goed op de hoogte van de ontwikkelingen als het gaat om verlichting van sportaccommodaties. Klik hieronder op een specifieke dienst voor meer informatie. Zo helpen we u graag aan een passende oplossing.

Het totaalpakket van LI sports

LI sports heeft alles in huis om uw sportacommodatie passend te verlichten. We helpen u graag met lichtadvies, montage en denken met u mee in eventuele subsidies en financiering.

Lichtadvies
Ons werk begint altijd met een uitgebreid lichtadvies. Zonder advies is een plan ondoordacht. Als eerst maken we een lichtscan, vervolgens ontwikkelen we een lichtplan en besparingscalculatie. Deze onderdelen monden uit in een advies op maat zodat de sportverlichting van uw accommodatie op orde is!

Montage en ondersteuning
Uiteraard zorgen wij ook voor montage en ondersteuning. Verlichting is een vak apart, daarom hebben we een gespecialiseerd montageteam die de verlichting perfect aansluit en afstelt op de omstandigheden in de sportaccommodatie.

Onderhoud en support
Naast het installeren van verlichting zijn wij ook gespecialiseerd in onderhoud en support van verlichtingsinstallaties. Hierdoor wordt de levensduur van de verlichting verlengd en blijft de kwaliteit hoog.

Financiering en subsidies
Wij begrijpen dat sportveldverlichting een aanzienlijke investering kan zijn. Tegelijkertijd is er veel te winnen met duurzame ledverlichting voor sportaccommodaties, vanwege de energiebesparing en het weinige onderhoud. Ook zijn vaak de nodige subsidies of leningen te verkrijgen om uw plan haalbaar te maken. Ook voor advies in deze financiering en subsidies bent u bij LI sports aan het juiste adres.
Zo is LI sports er niet alleen voor de beste lichtproducten, maar helpen we u graag met een totaalpakket.

Maakt u nog geen gebruik van de diensten van de LI sports? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Recente artikelen

Lichthinder: wat mag er wel en wat mag er niet?

Lees meer

Lichtvervuiling en lichthinder: waar staan we en wat kunnen we doen?

Lees meer

Sportpark Kastelenring gaat voor duurzaamheid!

Lees meer

Kwaliteit en verbruik led-armaturen kunnen enorm verschillen

Lees meer

Op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!