Financieringsadvies

Hoewel ledverlichting vaak een besparing op lange termijn betekent, kan de initiële investering fors zijn. Hulp bij de financiering kan daarbij van pas komen. LI sports kan u hierin ondersteunen.

Enkele financieringsmogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

  • Het afsluiten van een banklening
  • Het leasen van de sportveldverlichting
  • Gebruikmaken van subsidies

De overheid geeft in sommige gevallen subsidies voor het onderhoud van sportcomplexen. Te denken valt aan de zogenaamde BOSA-regeling. Verder is het ook mogelijk een sportlening aan te vragen bij het BNG Duurzaamheidsfonds. LI sports weet hierin de juiste wegen te bewandelen en ondersteunt u graag in de te volgen procedure.

Meer weten over het advies in financiering? Neem contact met ons op: we helpen u graag verder!

Uitgelicht project

Spartaan'20

De Rotterdamse amateurvoetbalvereniging RKSV Spartaan ‘20, met bekende oud-spelers als Denzel Dumfries (PSV) en Anwar El Ghazi (Ajax), werd in 2019 officieel de eerste Groene Club van Nederland. In dit verduurzamingstraject van KNVB en Essent, is de complete accommodatie door LI sports voorzien van led-verlichting. “Inmiddels hebben we al een forse energiebesparing gerealiseerd en profiteren we van de innovatieve opties in het bedienen van de verlichting. Wat ons betreft is LI sports een aanrader voor andere sportclubs!”, aldus bestuurslid Hans Spierings.

Meer projecten

Onze andere diensten

LI sports verzorgt naast het advies in financiering en subsidies ook een lichtadvies. We maken een lichtplan dat aansluit bij uw situatie. Daarbij zorgen we voor ondersteuning en montage, zodat u alles perfect opgeleverd krijgt. Benieuwd naar onze andere diensten? Lees er hier meer over!

> LICHTADVIES

> MONTAGE EN ONDERSTEUNING

> ONDERHOUD EN SUPPORT

Gerelateerde artikelen

Welke LED sportveldverlichting geeft de mooiste gelijkmatigheid?

Lees meer

Verlichtingsspecialist LI sports en Duitse Siteco slaan handen ineen in het verlichten van sportaccommodaties

Lees meer

Dark Licht maakt een einde aan lichthinder en -vervuiling

Lees meer

Minimale subsidiebedrag BOSA per 1 januari 2022 verlaagd

Lees meer

Op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!