Verlichting op maat

Elke sportaccommodatie is uniek en verdient daardoor een eigen lichtadvies. Het lichtadvies van LI sports bestaat uit een:

  • Lichtscan
  • Lichtplan
  • Besparingscalculatie

Lichtscan
Met een lichtscan brengen we uw huidige lichtsituatie tot in detail in kaart. Zo zien we wat sterke punten zijn en waar verbetering nodig is. De lichtscan zorgt op die manier voor een basis waarop het lichtplan ontwikkeld kan worden.

Lichtplan
Het lichtplan zit vol duurzame lichtoplossingen voor uw sportaccommodatie. In het lichtplan geven we aan waar en hoe we adviseren de ruimte te verlichten. We kijken daarbij goed naar uw wensen én welke activiteiten wanneer plaatsvinden in welke ruimte.

Besparingscalculatie
Daarnaast nemen we in het lichtadvies een uitgebreide besparingscalculatie op. Hierin bespreken we uitvoerig hoe en op welke punten u kunt besparen door de juiste inzet van onze ledverlichting.

Kunt u een goed lichtadvies gebruiken? Is het in uw sportaccommodatie tijd voor nieuwe, duurzame verlichting? Meld u dan aan voor een vrijblijvend lichtadvies!

Uitgelicht project

Spartaan'20

De Rotterdamse amateurvoetbalvereniging RKSV Spartaan ‘20, met bekende oud-spelers als Denzel Dumfries (PSV) en Anwar El Ghazi (Ajax), werd in 2019 officieel de eerste Groene Club van Nederland. In dit verduurzamingstraject van KNVB en Essent, is de complete accommodatie door LI sports voorzien van led-verlichting. “Inmiddels hebben we al een forse energiebesparing gerealiseerd en profiteren we van de innovatieve opties in het bedienen van de verlichting. Wat ons betreft is LI sports een aanrader voor andere sportclubs!”, aldus bestuurslid Hans Spierings.

Meer projecten

Onze andere diensten

Naast een sterk en uitgebreid lichtadvies, helpen we graag bij de montage van de verlichting. Ook ondersteunen we waar nodig en geven we advies in de subsidie of financiering van uw nieuwe verlichting.

> MONTAGE EN ONDERSTEUNING

> FINANCIERING EN SUBSIDIES

> ONDERHOUD EN SUPPORT

Op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!