Montage en ondersteuning

Goede verlichting vraagt om expertise! Daarom helpt LI sports in de montage en verwezenlijking van uw lichtoplossing. Dat doen we met een gespecialiseerd montageteam. Zij nemen het werk voor u uit handen, zodat we zeker weten dat de ledverlichting op uw sportaccommodatie goed wordt geïnstalleerd en perfect is afgesteld volgens het lichtplan.

Montage en ondersteuning door professionals
Bij de montage van de nieuwe ledverlichting installatie helpen wij ook met de volgende werkzaamheden:

  • Het plaatsen van nieuwe of vervangen van lichtmasten
  • Het doen van grondwerk voor de aanleg van kabels
  • Het uitrichten van de ledverlichting met behulp van lasers
  • Het monteren van binnenverlichting

Voor ons is de nodige ondersteuning vanzelfsprekend. Daarom leveren we onze producten zo goed mogelijk af. Dat houdt in dat we ondersteunen in:

  • De bediening van de verlichting
  • De afstemming met de huisinstallateur
  • Het programmeren van de verlichting
  • Het programmeren van de app/software

Gebruiksklaar na oplevering
LI sports zorgt dat u meteen aan de slag kunt met uw nieuwe installatie. Bij oplevering geven wij een heldere instructie voor het gebruik van de verlichting, zodat u weet hoe de installatie te bedienen is. Verder stemmen wij indien nodig technisch inhoudelijke zaken af met uw huisinstallateur. LI sports zorgt voor een complete programmering van de verlichting. Dat houdt in dat alle ledverlichting op uw accommodatie juist is afgesteld.

Wij helpen u graag!
Vragen over onze dienstverlening? Laat het ons weten. Wij helpen u graag!

Uitgelicht project

Spartaan'20

De Rotterdamse amateurvoetbalvereniging RKSV Spartaan ‘20, met bekende oud-spelers als Denzel Dumfries (PSV) en Anwar El Ghazi (Ajax), werd in 2019 officieel de eerste Groene Club van Nederland. In dit verduurzamingstraject van KNVB en Essent, is de complete accommodatie door LI sports voorzien van led-verlichting. “Inmiddels hebben we al een forse energiebesparing gerealiseerd en profiteren we van de innovatieve opties in het bedienen van de verlichting. Wat ons betreft is LI sports een aanrader voor andere sportclubs!”, aldus bestuurslid Hans Spierings.

Meer projecten

Onze andere diensten

Voorafgaand aan montage en ondersteuning geven wij altijd een uitgebreid lichtadvies. Dit advies bestaat onder andere uit een lichtplan en besparingscalculatie. Daarnaast helpen we ook in de financieringsplannen voor uw verlichting.

> LICHTADVIES

> FINANCIERING EN SUBSIDIES

> ONDERHOUD EN SUPPORT

Op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!