Dit is LI sports

Als dé specialist in het verlichten van sportaccommodaties voorzien wij wekelijks talloze sportverenigingen van een passende lichtoplossing voor hun sportaccommodatie. In 2011 begonnen we vanuit LuxImprove B.V. en sinds 2020 zijn we actief als LI sports. Zo bouwen we voort op jaren ervaring in de verlichtingsbranche en zetten we onze expertise in voor u! Met onze energiezuinige lichtoplossingen helpen wij sportaccommodaties met het realiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen. Ons aanbod is divers en dit uit zich in een totaaloplossing voor alle ‘lichtvragen’. Op basis van een grondig advies, kunnen wij voorzien in de verlichting van zowel het sportveld als de kantine, kleedkamer en parkeerplaats. Kortom, als lichtexpert zijn wij dé partner voor het verlichten van het gehele terrein van uw sportaccommodatie. Van lichtplan tot realisatie en installatie, we helpen u graag!

Bij onze verlichtingsoplossingen kunt u rekenen op:
– Ons eigen installatieteam.
– Onze jarenlange expertise in (led)verlichting.
– Ons merkonafhankelijke lichtadvies.
– Onze totaaloplossingen voor binnen-, buiten- en sportveldverlichting.

Wat kunnen we voor u betekenen? Lees hieronder meer!

Altijd merkonafhankelijk en de beste producten

LI sports levert sportverenigingen, sportvelden en sporthallen altijd de beste producten, tegen scherpe prijzen. Van terreinverlichting tot aanwezigheidssensoren; ons assortiment is divers, zodat wij vrijwel altijd een passend product voor u hebben. Daarnaast hanteren we in ons lichtadvies een goede balans tussen een optimale sportbeleving en lage exploitatiekosten, zodat de verlichting op meerdere vlakken aantrekkelijk voor u is. Samen met u maken we een inschatting van de te verwachten kosten, zodat de terugverdientijd van uw nieuwe verlichting berekend kan worden. Door slim mee te denken en gebruik te maken van energiezuinige producten dragen we bij aan de duurzaamheid van uw sportaccommodatie.

Alle expertise in huis

In de zoektocht naar passende verlichting ziet u misschien al snel door de bomen het bos niet meer. De sportverlichtingssector groeit en wordt voor leken steeds ingewikkelder. Met veel kennis en expertise in huis, banen we voor u een weg in de wereld van vele aanbieders en mogelijkheden. De lichtprofessionals van LI sports staan dagelijks voor u klaar!

Wilt u gebruik maken van onze kennis en diensten? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag met een lichtplan voor uw sportaccommodatie!

Hans Spierings – Spartaan’20

“Met hulp van LI sports hebben we vorig jaar de sportveldverlichting én alle lichtbronnen in de kleedruimtes, kantine en overige ruimtes vervangen door ledverlichting. Een groot project, waarbij de deskundigheid en ervaring van de uitvoerende partij van essentieel belang bleek. Inmiddels hebben we al een forse energiebesparing gerealiseerd en profiteren we van de innovatieve opties in het bedienen van de verlichting. Wat ons betreft is LI sports een aanrader voor andere sportclubs!”

Paul Steinpatz – HSV Wasmeer

“Als een van de eerste voetbalverenigingen in ’t Gooi zijn wij overgestapt op led-veldverlichting. Voor de uitvoering hiervan is de keuze gevallen op LI sports, omdat zij in deze markt de beste prijs/kwaliteit verhouding bieden. We zijn erg tevreden over hun advies (bijv. welke armaturen voor ons het meest geschikt zijn), maar ook over de prima service die is geleverd. Wij gaan LI sports zeker aanbevelen bij andere sportclubs in de omgeving!”

Roy Klop – TV Duiveland

“LI sports heeft de tijd genomen voor onze vragen en wensen en dat is terug te zien in de kwaliteit van het lichtadvies dat wij kregen. Ook het persoonlijke contact hebben wij als zeer prettig ervaren. Verder is er uitstekend werk geleverd en zijn afspraken waargemaakt. Dit mooie Zeeuwse bedrijf is echt een aanrader voor sportparken die aan de slag willen met verduurzaming!”

Willem-Jan Bosselaar – VV Bruse Boys

“Wij hebben het contact en de afstemming met de medewerkers van LI sports als zeer prettig en professioneel ervaren. Men stond gedurende het project steeds klaar om ons te helpen, te adviseren en ons uitleg te geven. De hoogwaardige kwaliteit van de lichtinstallatie die is geleverd, is een hele mooie toevoeging aan ons moderne sportpark en een grote stap naar volledige verduurzaming van ons complex.”

Op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!