Home / projecten / LTV Almkerk

LTV Almkerk

LTV Almkerk kiest voor revolutionair Dark Licht-armatuur

Bij LTV Almkerk hebben wij de oude verlichting vervangen voor nieuwe en duurzame Dark Licht-armaturen. Hierdoor gaat de club flink energie besparen en is de kwaliteit van de verlichting een stuk beter. LTV Almkerk is één van de eerste clubs in de wereld die kiest voor het revolutionaire Dark Licht-armatuur.

Dark Licht

Het Dark Licht-armatuur is uniek door de gepatenteerde reflectortechniek, waardoor al het licht op het veld terecht komt en lichthinder verleden tijd is. Daarom is dit armatuur dé ideale oplossing voor sportaccommodaties gelegen in stedelijke gebieden. Er is geen enkel armatuur wat het probleem van lichthinder oplost zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de veldverlichting.

Energie besparen

Door het nieuwe Dark Licht-armatuur gaat de club naar verwachting de helft van de energierekening besparen. Op jaarbasis kan dit oplopen naar een bedrag van maar liefst € 1.200,- ! De investering is gerealiseerd vanuit eigen middelen en met behulp van de BOSA-subsidie. Met deze subsidie krijg je als vereniging 30% van de investering terug.

Iedereen tevreden

Na het installeren van de nieuwe Dark Licht-armaturen kunnen alle leden tennissen onder perfecte en duurzame verlichting. En door de unieke reflectortechniek ontstaat er geen lichthinder, wat prettig is voor de buurt en de flora en fauna in de omgeving.

Deel project:

Op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!