Ben jij een student in de richting van Commerciële Economie, Bedrijfskunde of Accountmanagement? Heb je een commerciële instelling en wil je graag meters maken en ervaring opdoen? Zoek jij nog een stageplek (en wil je evt. in je vrije tijd ook bij ons aan de slag)? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

Over LI sports
LI sports is dé specialist in het verlichten van sportaccommodaties. Wij voorzien wekelijks talloze sportverenigingen van een passende, energiezuinige lichtoplossing voor hun sportaccommodatie. Op basis van een grondig advies, kunnen wij voorzien in de verlichting van zowel het sportveld als de kantine, kleedkamer en parkeerplaats. In 2011 begonnen we vanuit LuxImprove B.V. en sinds 2020 zijn we actief als LI sports. Ons kantoor is gevestigd in Goes. Omdat we een start-up zijn én ons team niet zo groot is, zijn onze werkzaamheden divers en is er veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling. We zijn een jong, enthousiast en gedreven team en altijd op zoek naar nieuwe toppers die ons willen helpen LI sports op de kaart te zetten!

Werkzaamheden
Als stagiair bij LI sports maak je echt onderdeel uit van het team. Je werkt mee met onze accountmanagers en werkvoorbereider om onze projecten tot een goede einde te brengen. Omdat we een kleine club zijn, is er veel ruimte om te groeien en je te ontwikkelen op diverse gebieden. O.a. onderstaande werkzaamheden kunnen tot jouw takenpakket behoren:
– Het maken van calculaties
– Contact met (potentiële) klanten (inbound en outbound)
– Inkoop van materialen
– Administratieve werkzaamheden, zoals urenregistratie, voorraadbeheer etc.
– Werkvoorbereiding en planning

Wie ben jij?
Jij hebt een commerciële instelling, bent ambitieus en steekt graag de handen uit de mouwen. Signaleer je iets dat beter kan? Jij neemt initiatief en zet je tanden erin! Je bent leergierig en vindt het leuk om diverse werkzaamheden zelfstandig op te pakken. Je bent sociaal en voelt je verantwoordelijk voor jouw taken.

We verwachten van studenten die ook een schoolopdracht of scriptie moeten maken, dat ze in ieder geval de helft van de week meewerken in ons team. Onze ervaring is dat dit ook ten goede komt aan de kwaliteit van je onderzoek. Uiteraard kijken we graag samen met jou welke werkzaamheden je liggen en waar je je verder in wil ontwikkelen (en waarin niet).

Wat bieden wij?
– Stagevergoeding van € 200 per maand
– Als je in je vrije tijd bij ons aan de slag gaat, krijg je een oproepcontract en verdien je € 10 per uur.
– Reiskostenvergoeding (€ 0,19 per km), wanneer er geen gebruikgemaakt kan worden van gratis OV.
– Je komt te werken in een enthousiast, jong team en we houden regelmatig een gezellige borrel 🙂

Solliciteren
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Bianca Koole via 0113 – 405 616 of bianca@li-sports.com. Wil je solliciteren? Stuur dan je CV + motivatiebrief naar bianca@li-sports.com.

Deel dit bericht

Meer over deze vacature?

Vragen over deze vacature? Neem gerust contact met ons op.